Werktuigbouwkundige installaties

Werktuigbouwkundige installaties voor uw gebouw of woning

Technische oplossingen binnen zowel de utiliteit- als woningbouw worden meestal gevonden in werktuigbouwkundige installaties. Binnen de werktuigbouw zijn innovaties gericht op energiebesparing en efficiëntie. CDV-klimatisering heeft daarbij een rol in het advies en de uiteindelijke ontwerpen van de installaties.

Werktuigbouwkundige installaties behoren tot onze specialisaties

Werktuigbouwkundige installaties zijn divers, afwisselend en behoren net zoals onder meer leidingsystemen en gebouwbeheersystemen tot de technieken waarbij we ons als een vis in het water voelen. U kunt onder meer denken aan de volgende installaties waarbij we u graag van dienst zijn:

  •         Verwarmingsinstallaties
  •         Koelinstallaties
  •         Sanitaire installaties (riolering, waterinstallaties, afvoer van neerslag)
  •         Lucht- en ventilatie installaties

Uw installaties zijn bij onze onderneming in ervaren handen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende vormen van technische en werktuigbouwkundige installaties. Zowel woningen, gebouwen als hoge ruimtes zijn bij ons in goede handen op het gebied van installatietechniek. U kunt met al uw vragen bij ons terecht en samen met u gaan we op zoek naar de ideale oplossing. Dit doen we door de locatie te bezoeken en de omgeving in kaart te brengen. Service en klantgerichtheid staat bij CDV-klimatisering hoog in het vaandel. We verwelkomen u graag als nieuwe klant. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een eerste afspraak. U vult daarvoor het contactformulier in en ontvangt binnen 24 uur een antwoord. U kunt ons ook telefonisch of via e-mail bereiken.