Bim modelleur

CVD-Klimatisering is BIM Modelleur

Wilt u uw ideeën virtueel zien? CVD-Klimatisering is BIM Modelleur waarbij uw 3D ontwerp virtueel wordt gebouwd. Uw ontwerp is dan compleet met alle informatie zichtbaar op de computer. BIM-modellen zijn uiterst gedetailleerd en bieden met name voordelen aan projectontwikkelaars en aannemers. Bijkomend voordeel is dat een BIM-model in staat is om fouten te vinden alvorens uw plannen in staal of beton worden omgezet. Hierdoor verloopt de uitvoering van uw plannen volgens planning en worden kosten voor fouten en mislukkingen drastisch verminderd.

Een gecertificeerde BIM Modelleur controleert uw plannen

Ieder BIM-model wordt volledig aangepast en gemodelleerd volgens uw norm en wens. Onze medewerkers kunnen in elke fase van het BIM-proces modelleren. Constructiefouten worden hierdoor op vrij eenvoudige wijze voorkomen. BIM is voor ons en onze klanten een innovatieve werkwijze die bovendien een betere communicatie bewerkstelligt. BIM-modelleren haalt immers fouten uit het ontwerp en behoed u voor onnodige kosten. U kunt bij ons terecht als architect, aannemer, projectontwikkelaar en/of woningcorporatie om uw BIM-project te starten. Samen stellen we u in staat om uw voorgenomen project sneller en bovendien beter uit te voeren.

BIM is een innovatieve en kostenbesparende werkwijze

Wilt u meer weten of de mogelijkheden van BIM-modelleren voor uw project? Onze gecertificeerde BIM-modelleurs helpen u graag verder. Zowel voor een BIM-model van een werktuigbouwkundige installatie tot een ruimte of gebouw kunt u bij ons terecht. Door een goede samenwerking wordt uw ontwerp foutloos gemaakt en kijkt u naderhand terug op een succesvolle inzet van het BIM-model. Vraag ons naar de mogelijkheden van BIM-modelleren voor uw plannen.