Adviesbureau installatietechniek

U zoekt een adviesbureau installatietechniek in de regio ’s-Hertogenbosch?

CVD-Klimatisering is al jaren een gespecialiseerd adviesbureau in de installatietechniek. U kunt bij ons met al uw vragen terecht op het gebied van werktuigbouwkundige installaties, transmissieberekeningen, adviezen, tekenwerkzaamheden, kostprijs calculaties en bouwaanvragen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ons adviesbureau in de installatietechniek is gespecialiseerd in het bedenken van zowel sanitaire als werktuigbouwkundige installaties. Onze vakkundige medewerkers berekenen en tekenen technische installaties voor utiliteits- en woningbouw. Al onze adviezen zijn maatwerk en volledig afgestemd op de wensen die u heeft op het gebied van gebruik van het bouwwerk en het beschikbare budget.

Woning en utiliteitsbouw doet u samen met CVD Klimatisering

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Binnen ons adviesbureau in de installatietechniek meer dan 25 jaar ervaring aanwezig op diverse terreinen. Zowel op het terrein van woning- als utiliteitsbouw is het traject vanaf het moment van de aanvraag tot de oplevering en uiteraard de nazorg bij ons bekend. Tot onze klantenkring behoren onder meer adviesbureaus en projectmanagement bedrijven, maar ook aannemers, bouwbedrijven en installateurs weten de weg naar ons te vinden. We verwelkomen u graag als nieuwe klant en denken met u mee op de volgende gebieden:

  •         Duurzame bouwtechnieken en de mogelijkheden om energiebesparend te zijn.
  •         Verwarmingsinstallaties, koeling, airconditioning en een optimale klimaatbeheersing.
  •         Ventilatie en luchtbehandeling van zowel individuele ruimtes als een volledig gebouw.
  •         Regeltechniek en regelinstallaties.
  •         Legionella preventie.
  •         Afvoertechnieken van sanitair- en water (HWA, VWA).

Contact opnemen

Graag maken we een afspraak met u voor een vrijblijvend advies en kennismakingsgesprek. U kunt het contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Samen met u worden eerste plannen gemaakt en krijgen reeds bestaande plannen vorm.